Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Άρη

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη για την 7η αγωνιστική των play offs.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός με μεγάλο στόχο να διατηρήσει το αήττητο. Για τους «ερυθρόλευκους» η αποψινή αναμέτρηση είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο Πορτογάλος άφησε εκτός αποστολής πολλά βασικά στελέχη και η ενδεκάδα που επέλεξε για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς έχει αρκετές αλλαγές.

Συγκεκριμένα στην εστία του Ολυμπιακού στην αποψινή αναμέτρηση θα καθίσει ο Αλέν, αφού ο Σα έμεινε στην Αθήνα με κάποιες μικροενοχλήσεις στον ώμο. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκινάει ο Τοροσίδης και αριστερά ο Γκασπάρ. Σισέ και Σεμέδο θα είναι οι δύο στόπερ. Στα χαφ Μπουχαλάκης, Καμαρά και Καφού θα συνθέσουν την τριάδα.

Όσον αφορά στην επίθεση την τριάδα την αποτελούν οι Μασούρας, Λοβέρα, Χασάν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, αλλά από την άλλη αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το παιχνίδι, διότι θέλει πάση θυσία να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα