Βόκολος: «Πιο αποτελεσματικός ο Παναιτωλικός»

Ο Λεωνίδας Βόκολος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της ομάδας του Αγρινίου.

Η αήττητη πορεία του Πανιωνίου στα play offs σταμάτησε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ηττήθηκε με 2-0, παραμένει ζωντανή, αλλά με την πλάτη στον τοίχο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των "κυανέρυθρων" Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στη Nova και στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του Παναιτωλικού, η οποία ήταν το κλειδί αυτής της αναμέτρησης.

«Αυτό που έχω πει από την αρχή είναι ότι έχουμε επτά παιχνίδια τελικούς. Να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Το παιχνίδι δε μας βγήκε από την αρχή. Προχωράμε στο επόμενο μας ματς με τον Ατρόμητο. Ο Παναιτωλικός διαχειρίστηκε καλύτερα το ματς από εμάς. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη και πρέπει να φανούμε σοβαροί. Μία νίκη ή μία ήττα κρατάει 24 ώρες.

Κρατάω την προσπάθεια που έχουν κάνει τα παιδιά κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα περιορίσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Για εμάς οι τελικοί ήταν επτά. Το σημερινό παιχνίδι ήταν σημαντικό γιατί φτάνουμε στο τέλος. Πιο αποτελεσματικός ο Παναιτωλικός», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Βόκολος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα