Καρέρα: «Σημαντικό είναι να κερδίζουμε»

Στη σημασία να κερδίζει η ομάδα του για να πετύχει τον στόχο της 2ης θέσης, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα. 

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play off της Super League, φτάνοντας τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, ο οποίος αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν τη δουλειά τους και ο τεχνικός, Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στη σημασία που έχει πλέον να κερδίζει η ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός προπονητής.

Για το ματς και πώς ήρθε αυτή η νίκη: «Ήταν ένας αγώνας με υψηλή ένταση και υψηλό πρέσινγκ. Ήταν δύσκολο και για τις δυο ομάδες».

Για το αήττητο της ΑΕΚ εκτός έδρας στα πλέι οφ: «Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Είμαστε στην ΑΕΚ και το σημαντικό είναι να κερδίζουμε».

Για το δεύτερο ημίχρονο και τη διαχείριση: «Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τον αγώνα, αν και δίναμε εύκολα κάποιες μπάλες στον αντίπαλο».

Αν γνωρίζει πως η ΑΕΚ κερδίζει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας για το πρωτάθλημα μετά από 14 χρόνια: «Όχι, δεν το γνώριζα. Δεν κοιτάω τις στατιστικές. Τον αγωνιστικό χώρο κοιτάω. Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα