Μαρτίνς: Εξαφανίστηκε κάθε ίχνος χαλάρωσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του είχε ένα χαμόγελο έως τα αυτιά και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο «πασίγιο» των παικτών του ΟΦΗ κατά την είσοδο των «ερυθρόλευκων».

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν μία μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα που έχει κάνει. Είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ ασχολείται με το ποδόσφαιρο, με έναν προπονητή με ταυτότητα και αποτελεί εξαιρετική εικόνα για το πρωτάθλημα. Η πρωτοβουλία του ΟΦΗ με το «πασίγιο» είναι μεγάλη κίνηση που δεν συνηθίζεται να την βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του είπε: «Ναι, είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών και γενικότερα της ομάδας. Δεν είδαμε ξανά χαλάρωση. Είδαμε ότι εξαφανίστηκε κάθε ίχνος χαλάρωσης».

Για την απόφαση να κάνει αλλαγή τον Ελ Αραμπί στο 80’ τόνισε: «Πιθανότατα ο Χασάν θα λείψει από τα υπόλοιπα παιχνίδια, σίγουρα με την ΑΕΚ και ξέρουμε ότι ο Ελ Αραμπί έχει συσσωρευμένη κούραση. Δεν ήταν θέμα τακτικής, είμαστε ικανοποιημένοι από τον ρόλο του και έπρεπε να τον προστατέψουμε».

Για την είσοδο των πιτσιρικάδων στα τελευταία λεπτά Καραργύρη, Σουρλή και Μαρτίν σημείωσε: «Όταν πήραμε το πρωτάθλημα είχα πει στους παίκτες ότι όλοι έχουν συνεισφέρει και θα τους έδινα ευκαιρίες. Αποφάσισα να κρατήσω την υπόσχεσή μου, ήταν πραγματικά μία ανταπόδοση για να τους ευχαριστήσουμε για όσα έχουν κάνει στις προπονήσεις και τους δίνουμε ευκαιρίες για να τους δείξουμε ότι όλοι αξίζουν».

Για τα δύο ματς με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που ακολουθούν υπογράμμισε: «Έχουν μεγάλη βαρύτητα τα δύο ματς. Φυσικά ο τελικός Κυπέλλου είναι σημαντικός, αλλά και την Κυριακή θέλουμε να αυξήσουμε κι άλλο τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να διευκολύνουμε κανέναν αντίπαλο και να υπερασπιστούμε τα χρώματα της ομάδας μας, όπως κάνουμε πάντα και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με νίκη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα