ΑΕΚ: «Θέλει Σέλτικ ο Μπάρκας» γράφουν οι Σκωτσέζοι!

Οι πληροφορίες θέλουν την Σέλτικ να επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση (5 εκ. ευρώ) για τον Βασίλη Μπάρκα και σύμμαχο της την επιθυμία του διεθνούς γκολκίπερ της ΑΕΚ να μεταγραφεί στην ομάδα της Γλασκώβης 

Τι κι αν η Σέλτικ εισέπραξε αρνητική απάντηση από την ΑΕΚ στην πρόταση που κατέθεσε την περασμένη Τετάρτη για τον Βασίλη Μπάρκα.

Οι... μόνιμοι πρωταθλητές Σκωτίας τα τελευταία χρόνια - που από τον περασμένο Γενάρη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον διεθνή Έλληνα κίπερ - δεν το βάζουν κάτω και επανέκαμψαν κατά πληροφορίες.

Σύμφωνα μ' αυτές από τα 3,5 εκ. ευρώ (σ. συν τα πριμ η πρόταση τους έφτανε τα 4.5 εκ. ευρώ) «ανέβηκαν» στα 5 εκ. ευρώ και οι δύο πλευρές «είναι κοντά» παρότι η ΑΕΚ έχει «διαρρεύσει» ο 26χρονος τερματοφύλακας πωλείται μόνο για ένα ποσό που θα κυμαίνεται μεταξύ έξι κι επτά εκατομμυρίων ευρώ.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες ίσως η αλλαγή στάσης των ιθυνόντων της «Ένωσης» να μην είναι άσχετη με το δημοσίευμα της «Sun» της Σκωτίας που εμφανίζει τον Έλληνα πορτιέρε να επιθυμεί σφόδρα να αγωνιστεί στους «Κέλτες» και ελπίζει να βρεθεί λύση στις διαπραγματεύσεις με τους «κιτρινόμαυρους» και να γίνει η μεταγραφή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα