Οι αντιφάσεις και το unfair του ΠΑΟΚ

Η υπερασπιστική γραμμή της ομάδας της Θεσσαλονίκης χρησιμοποίησε τα πάντα ως επιχειρήματα, ακόμα και ότι ο γιατρός του Ολυμπιακού τραυμάτισε τον Γκαρθία!

Δύο ώρες διήρκησε η εκδίκαση της απολογίας του ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς έκαναν τα πάντα προκειμένου να υπερασπίσουν τις θέσεις τους και να γλιτώσουν τη τιμωρία τους. Κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη για το την τελική απόφαση, η οποία θα γίνει γνωστή την ερχόμενη Δευτέρα. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που προκαλούν αλγεινή εντύπωση.

Μία ομάδα, η οποία τα προηγούμενα χρόνια ωρυόταν πως θέλει ένα καθαρό ποδόσφαιρο και ισονομία έχει πάθει πραγματική μετάλλαξη. Ο ΠΑΟΚ που έχει παρακαλέσει πόσες φορές τον Ολυμπιακό να μην φύγει από τη Τούμπα για να γλιτώσει τιμωρίες παρουσιάστηκε μεταλλαγμένος. Το πιο σοβαρό που ακούστηκε από τα χείλη των ανθρώπων του Δικεφάλου ήταν ότι «ο φερόμενος ως τραυματισμός, πιστεύουμε ακράδαντα ότι προκλήθηκε μέσα στα αποδυτήρια από τον γιατρό του Ολυμπιακού». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Μάκη Γκαγκάτση.

Μόνο θλίψη προκαλούν κουβέντες όπως η συγκεκριμένη και εδώ ίσως να ανοίξει ένας νέος δικαστικός κύκλος, αφού ο γιατρός του Ολυμπιακού κατηγορήθηκε πως τραυμάτισε τον προπονητή της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι αλήθεια πως βλέπει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του να φεύγει μέσα από τα χέρια του και έχει χάσει τη ψυχραιμία του. Η υπερασπιστική του γραμμή σε πολλές περιπτώσεις ήταν προκλητική, όπως και η στάση που έχει κρατήσει όλη την εβδομάδα.

Επί της ουσίας η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε μία πολυάριθμη αποστολή στη Λίγκα. Οι μάρτυρες έπεσαν σε αντιφάσεις, αφού τη μία στιγμή έλεγαν πως δεν τραυματίστηκε ο Γκαρθία και την άλλη πως τραυματίστηκε στα αποδυτήρια. Ακόμα και η πρόεδρος έδειξε να τα χάνει σε κάποια στιγμή και ρώτησε «μα μας είπατε πως δεν τραυματίστηκε». Το σοβαρό της ιστορίας είναι η συμπληρωματική έκθεση του Αρετόπουλου, ο οποίος αναφέρει πως ο γιατρός του αγώνα είπε ότι ο Γκαρθία τραυματίστηκε και γι’ αυτό διέκοψε το ματς.

Εν αναμονή της απόφασης, λοιπόν, την ερχόμενη Δευτέρα…


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα