Ο Ολυμπιακός δίνει Ρισβάνη και παίρνει Γιαννιώτη!

Ο Γιαννιώτης γυρίζει στον Ρέντη με τους Πειραιώτες να έχουν προτείνει στους Περιστεριώτες να αποκτήσουν τον Έλληνα στόπερ.

Ήταν δεδομένη η επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό ότι τον θέλει η ομάδα του Πειραιά να γυρίσει στο μεγάλο Λιμάνι. Ο Γιαννιώτης, μάλιστα θα έχει και σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αφού αυτός θα έχει τα γάντια του βασικού.

Τώρα φαίνεται πως οδεύουμε και σε συμφωνία των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο για να πάρει πίσω τον Γιαννιώτη. Για να συμβεί, αυτό όμως θα έπρεπε να καταβάλλει 300.000 ευρώ στον Ατρόμητο. Οι Πειραιώτες πρότειναν στους «κυανόλευκους» να πάρουν τα δικαιώματα του Σπύρου Ρισβάνη, ο οποίος είναι ένας παίκτης που έκανε καλή σεζόν πέρσι και φαίνεται πως ούτε φέτος θα βρει χρόνο στο μεγάλο Λιμάνι.

Φυσικά για να κλείσει αυτό το deal θα πρέπει να συμφωνήσει και ο Ρισβάνης. Ο παίκτης εκείνο που ήθελε ήταν να παίζει. Φυσικά και επιθυμία του ήταν να πάρει ευκαιρία στον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν είχε πολλές πιθανότητες να συμβεί προτιμούσε να πάει στο εξωτερικό.

Το Βέλγιο ήταν μία επιλογή για τον Ρισβάνη, ο οποίος είχε «ψαχτεί» να βρει ομάδα. Το ενδεχόμενο, πάντως, να συνεχίσει στον Ατρόμητο δεν τον αφήνει αδιάφορο, αφού γνωρίζει πως θα έχει σημαντικό ρόλο στο Περιστέρι και θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα και ο Ρισβάνης αναμένεται να πει το «ναι» για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Να σημειώσουμε ότι αναφερόμαστε σε μεταγραφή του Ρισβάνη στην ομάδα του Περιστερίου και όχι δανεισμό. Σε κάτι τέτοιο δεν θα συναινούσε η πλευρά του παίκτη και θα προτιμούσε να πάει στο εξωτερικό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα