Ατρόμητος: Φιλική νίκη (3-0) επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό που έγινε στο Περιστέρι με τον Αγκάγιεφ να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Ατρόμητος αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι Περιστεριώτες δίχως να αντιμετωπίσουν πρόβλημα, επικράτησαν με το άνετο 3-0. Μεγάλο κέρδος για τους Περιστεριώτες η εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Αγκάγιεφ που άφησε θετικές εντυπώσεις.

Στο 17ο λεπτό του αγώνα, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ όταν ο Αγκάγιεφ έφυγε στην κόντρα, πάσαρε στον Μανούσο ο οποίος αφού απέφυγε δυο αντιπάλους γύρισε στον Ισραηλινό που πλάσαρε στη κίνηση για το 1-0. Ο ΠΑΣ Γιάννινα που ανέβασε την απόδοση του μετά το πρώτο μισάωρο, κατάφερε να απειλήσει μόλις μια φορά με ένα ωραίο σουτ του Νάουμετς που κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Οι Περιστεριώτες, βρήκαν και δεύτερο γκολ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51', όταν ο Νταβιώτης βρήκε με σέντρα τον Ραμπέλο, αυτός με το στήθος πέρασε στον Κωτσόπουλο ο οποίος ανατράπηκε από τον Χουτεσιώτη. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Βέλλιος ο οποίος έγραψε το 2-0. Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε στο 78' ο Ραμπέλο μετά από συνεργασία με τους Κωτσόπουλο και Τριμμάτη.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (46’ Θεοδωράκης), Γούτας, Στρούγγης, Γκάλο (46’ Ρισβάνης), Κιβρακίδης (46’ Νταβιώτης), Μπουσουλάτζιτς (46’ Νάτσος), Σάλομον (46’ Χαρίσης-51’ Τριμμάτης), Αθανασίου (46’ Αθανασίου), Αγκάγιεφ (46’ Ραμπέλο), Μανούσος (46’ Κουτσόπουλος), Γιακουμάκης (46’ Βέλλιος)

ΠΑΣ Γιαννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (57’ Γιαννίκογλου), Παντελάκης (60’ Γώγος), Σάλιακας (46’ Οικονομόπουλος), Πανουργιάς, Καρτάλης (46’ Λιάσος), Πίρσμαν (46’ Πηλίος), Κάστρο (46’ Σιόντης), Λώλης (46’ Ελευθεριάδης), Νάουμετς, Παμλίδης (64’ Γροσδάκης), Λέο


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα