Τι γίνεται με τους δανεικούς του Ολυμπιακού

Οι Μεριά, Γκερέρο και Κάιπερς κάνουν προπονήσεις στον Ρέντη, αλλά η νέα σεζόν θα τους βρει κάπου αλλού και όχι στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από αρκετούς παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι δανεικοί, να ενσωματωθούν στην προετοιμασία που γίνεται στον Ρέντη, έτσι ώστε να κάνει την αξιολόγησή του για το αν θα πρέπει να πάρουν μία ευκαιρία ενόψιε της νέας σεζόν ή να ξαναφύγουν δανεικοί.

Ανάμεσά τους είναι τρεις ποδοσφαιριστές που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν. Ο λόγος για τον Γιασίν Μεριά, τον Μιγέλ Άνχελ Γκερέρο και τον Ούγκο Κάιπερς.

Για τον Μεριά τα λόγια είναι... περιττά. Μετά τα όσα συνέβησαν στο περσινό 4-2 από την Τότεναμ στο Λονδίνο και ενώ ο Ολυμπιακός λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ με 0-2, ο Τυνήσιος στόπερ είχε αρχίσει από τον περασμένο Νοέμβριο να μετράει αντίστροφα. Εκείνο το λάθος στο γήπεδο της Τότεναμ που έδωσε τη δυνατότητα στα "σπιρούνια" να μειώσει σε 1-2, τον... κυνηγάει ακόμη. Το πιθανότερο είναι να βρεθεί μία άκρη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και δη στην Κασίμπασα, με την οποία πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο βλέποντας τον Χασάν να μένει τελικά, αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει και πολύς χώρος για τον ίδιο... Άλλωστε, και τον χειμώνα αποχώρησε με προορισμό την Λεγκανές, γιατί δεν επιθυμούσε να είναι ο τρίτος φορ πίσω από Ελ Αραμπί και Χασάν. Η Λεγκανές υποβιβάστηκε, αλλά υπάρχουν κι άλλες ομάδες από την Ισπανία που τον "γλυκοκοιτάζουν".

Όσο για τον Κάιπερς; Κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στον Ρέντη, όμως, την τελευταία στιγμή χάλασε ο δανεισμός του σε ομάδα του εξωτερικού. Το πλάνο είναι να πάει ξανά κάπου δανεικός, εκτός πια κι αν τα φέρει όλα... τούμπα στην μίνι προετοιμασία που διεξάγεται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και μείνει τελικά ως τρίτος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα