«Κόλλησε» του Κούτρη στη Φορτούνα

Προς το παρόν έχει «κολλήσει» το θέμα του Λεονάρντο Κούτρη στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, αφού οι δύο ομάδες δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό.

Σχεδόν σίγουρος ήταν ο δανεισμός του Λεονάρντο Κούτρη στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Απ' όλες τις πλευρές θεωρούνταν δεδομένο πως θα γίνει αυτή η μετακίνηση, αλλά έχει αποδειχτεί στις μεταγραφές πως αν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Έλληνα μπακ. Προς το παρόν δεν υπάρχει δανεισμός του ποδοσφαιριστή στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά Μέσα το θέμα έχει κολλήσει προς το παρόν για οικονομικούς λόγους. Οι δύο ομάδες δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι για να κλείσει ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή.

Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο πως έχει χαλάσει, αλλά αυτή τη στιγμή ούτε υπογραφές έχουν πέσει, ούτε φαίνεται πως θα συμβεί σύντομα κάτι τέτοιο. Το δεδομένο είναι πως ο Κούτρης είναι υπό παραχώρηση από τον Ολυμπιακό και θα φύγει δανεικός.

Κατά τα άλλα ο παίκτης βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας αυτή την περίοδο, αφού θυμίζουμε πως είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Ο Κούτρης σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που γίνονται από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον Οκτώβριο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα