Βόλος: Κι άλλος Ισπανός προπονητής – Συμφωνία με Άνχελ Λόπεθ

Ο Άνχελ Λόπεθ θα είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Βόλου. Ξανά Ισπανός προπονητής στους Θεσσαλούς.

Με Ισπανό προπονητή θα πορευτεί και πάλι ο Βόλος.

Ο 37χρονος Άνχελ Λόπεθ, έχει συμφωνήσει με τη Βολιώτικη ΠΑΕ και απομένει το τυπικό της υπόθεσης. Να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Ο Λόπεθ έχει περάσει από Ουέλβα, Ισημερινή Γουινέα και Ντελφίν (Εκουαδόρ). Ο Βόλος την τελευταία τριετία πορεύτηκε με τον Χουάν Φεράντο, ο οποίος πήρε την ομάδα από τη Γ' Εθνική και την ανέβασε στη Super League αλλά πέρσι στα μέσα της σεζόν αποχώρησε λόγω του προβλήματος υγείας.

Αρχές του έτους, ανέλαβε ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, ο οποίος όμως δεν παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα να πηγαίνει στα πλέι άουτ με τον Στέφανο Ξηρόφωτο.

Ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε το καλοκαίρι αλλά πριν καλά-καλά μπει το Φθινόπωρο αποχώρησε και έτσι ο Βόλος θα πάει και πάλι σε χέρια Ισπανικά.

Παίρνει και Νίκο Μαρτίνες!

Ο Αργεντινός Νίκο Μαρτίνες βρίσκεται μια ανάσα από τον Βόλο. Μένει να λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Άρης και θα υπογράψει, λογικά, στους Θεσσαλούς.

O 32χρονος έχει παίξει στον Παναιτωλικό, πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό αλλά δεν έπαιξε ποτέ στους πρωταθλητές ενώ έχει συμμετοχές και στο Κυπριακό πρωτάθλημα (Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα