Άρης - Βόλος 0-0: Προβλημάτισαν οι «κίτρινοι», άρεσε ο ΝΠΣ στο ντεμπούτο Λόπεθ (vid)

Ισόπαλο χωρίς σκορ 0-0 το φιλικό του Άρη με τον Βόλο απόψε (5/9)  στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης δεν άρεσε ενώ ο ΝΠΣ Βόλος με τον Λόπεθ για πρώτη φορά στον πάγκο έδειξε καλά στοιχεία και θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη αλλά ο Κουλεστα στο τέρμα ήταν πολύ καλός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι Μίχαελ Ένινγκ χρησιμοποίησε αρκετά λεπτά τους βασικούς αλλά δεν είδε αυτά που ήθελε.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης είχε την καλύτερη του στιγμή στο 10’ όταν ο Λόπεθ βρήκε όμορφα τον Τζέγκο εντός περιοχής, αλλά εκείνος τελείωσε άσχημα τη φάση.

Ο Βόλος άγγιξε το γκολ στο 40’, μετά από λάθος του Σάκιτς, αλλά ο Μπαριέντος νικήθηκε από Κουέστα αρχικά και Σάκιτς εν συνεχεία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης είχε τριπλή ευκαιρία στο 59’ με ένα σουτ του Σάσα και δύο του Γκάμα, ενώ ο Βόλος λίγο έλειψε να προηγηθεί πέντε λεπτά μετά, όταν σε αντεπίθεση ο Περέα δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή σε κενή εστία.

Οι Θεσσαλοί στο φινάλε άγγιξαν και πάλι το γκολ. Ο Δουβίκας έβγαλε την πάσα στον Λούντεβαλ αλλά ο Κουέστα ήταν και πάλι εκεί που έπρεπε και κράτησε το μηδέν.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς (76’ Μαρμαρίδης), Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Σενγκιέργκης, Ματίγια, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (80’ Μάνος), Γκάμα (76’ Μπερτόλιο), Λόπεθ (63’ Μαντσίνι).

Βόλος: Γκαραβέλης (46’ Κλέιμαν), Τέκιο (65’ Ντεντάκης), Σάντσες (65’ Δημόπουλος), Κολόμπο, Φεράρι, Ριένστρα (65’ Κιάκος), Τσοκάνης (46’ Λουντεβάλ), Περέα (65’ Κρητικός), Μπαριέντος, Μπαρτόλο (65’ Γέντρισεκ), Δουβίκας.

Δείτε φάσεις από τον αγώνα


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα