Ανακοίνωσε Πέπε ο Ολυμπιακός (pic+vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέπε που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024.

O Πέπε ήταν στην Ελλάδα από την περασμένη Τετάρτη. Την Παρασκευή (4/9) πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Η μεταγραφή του, ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή όπως αναμενόταν διότι δεν ήταν τόσο απλή υπόθεση καθώς εμπλέκονταν η Γκιμαράες, η Μπενφίκα και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας.

Εκκρεμούσε ένα χαρτί και μία υπογραφή για να ολοκληρωθεί και τυπικά αυτή η μεταγραφή. Όλα όμως τακτοποιήθηκαν και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα (7/9) τη μεταγραφή.

Δείτε το καλωσόρισμα του Ολυμπιακού

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων.
Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα των «Αετών»,έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης Πέπε


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα