Η αντίστροφη διαδρομή

Θα έρθει κάποτε η στιγμή που παίκτης της Νότιγχαμ θα πάει στον Ολυμπιακό. Ο Μακ Κέι είναι σοβαρός υποψήφιος. Του Χρ. Μεγγλίδη

Η Ρέιντζερς θέλει πολύ τον Μπάρι Μακ Κέι και ο νέος τεχνικός της Στίβεν Τζέραρντ τον έχει στα πλάνα του. Οι οπαδοί της σκωτσέζικης ομάδας πιέζουν για την απόκτησή του από τη Νότιγχαμ και αντιδρούν κατά τη διοίκησης επειδή τον πούλησε το περασμένο καλοκαίρι. Επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του. Όμως επειδή η Νότιγχαμ και ο Ολυμπιακός έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη είναι λογικό να έχει προβάδισμα η ελληνική ομάδα στην οποία αρέσει ο ποδοσφαιριστής.

Αυτές τις αναφορές έκαναν τα τελευταία δημοσιεύματα στην Σκωτία που από προχτές σας έχει μεταφέρει τον fosonline.gr σχετικά με τον 24χρονο Σκωτσέζο αριστερό εξτρέμ. Κι είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά για τον ποδοσφαιριστή που με τον Καράνκα στην Νότιγχαμ έχει μείνει κάπως πίσω. Πρόκειται για έναν ακραίο επιθετικό με μεγάλες ικανότητες τόσο στη δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα. Σε μία θέση που οι ερυθρόλευκοι αναζητούν παίκτη.

Κι είναι πράγματι λογικό να έχει το προβάδισμα ο Ολυμπιακός λόγω της παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ιδιοκτησία των δύο συλλόγων. Η ελληνική ομάδα είχε συναλλαγές με την Νότιγχαμ για μεταγραφές ακόμα και πριν εμπλακεί επισήμως εκεί ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Από την εποχή της πώλησης του Αμπντούν και του Τζιμπούρ, αλλά και με τον δανεισμό του Κασάμι. Αργότερα επί Μαρινάκη πήγε εκεί ο Μπουχαλάκης και πιο πρόσφατα ο Καπίνο.

Νομοτελειακά θα έρθει και η σειρά ενός παίκτη της Νότιγχαμ να κάνει την αντίθετη διαδρομή, πηγαίνοντας από την Φόρεστ στον Ολυμπιακό. Κι ο Μακ Κέι έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να είναι ο πρώτος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα