Ατρόμητος-Βόλος 0-2: «Φεράρι» ο Δουβίκας στο Περιστέρι! (vid)

O Βόλος με γκολ του Δουβίκα (77'), μετά την έξοχη προσπάθεια του Φεράρι και εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο Δουβίκας) του Μπαριέντος στο φινάλε, επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Με δέκα οι γηπεδούχοι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής του Ρισβάνη στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου.  

Στο πρώτο ημίχρονο, όλα τα λεφτά ήταν τα τελευταία λεπτά. Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Τομάσεβιτς (40'), κέρδισε πέναλτι με τον Μανούσο στο 45' αλλά σωστά το πήρε πίσω ο Τζήλος ύστερα από σχετική υπόδειξη του α' βοηθού.

VIDEO: Το 1-0 από τον Δουβίκα

Δυο λεπτά μετά (45'+2'), οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα (αποβολή Ρισβάνη με 2η κίτρινη) και λίγο έλειψε να πάνε και πίσω στο ημίχρονο, αλλά ο Γιαννιώτης στην καλύτερη στιγμή του πρώτου 45λεπτου σταμάτησε τον Δουβίκα και στέρησε από τον νεαρό άσο το γκολ.

Στην επανάληψη, αν και με παίκτη λιγότερο ο Ατρόμητος με την είσοδο και του Μουνίθ, κράτησε την μπάλα, είχε τρεξίματα, διάθεση και έτσι, ο Βόλος αδυνατούσε να απειλήσει.

Ατρόμητος - Βόλος: Το 0-2 (90+3')

Βέβαια στο 77' με τον Φεράρι να κάνει υπέροχη κούρσα από αριστερά και τον Δουβίκα να εκτελεί (0-1), η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ πήρε κεφάλι σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο.

Στο φινάλε, ο Μπαριέντος με πέναλτι που κέρδισε ο Δουβίκας από τον Γούτα διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τον Βόλο, που έχει τρία ματς -με το φετινό- στο Περιστέρι σε πρωτάθλημα και κύπελλο όπου μετρά δυο νίκες και μία ισοπαλία!

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ 0-2

Γήπεδο: Περιστερίου

Σκόρερ: 77' Δουβίκας, 90'+3' Μπαριέντος (πέναλτι)

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Κάρτες:

Κόκκινη: Ρισβάνης (2η κίτρινη) - Κίτρινες: Φεράρι, Ρισβάνης, Γκουαροτσένα, Μπαριέντος, Σάντσες, Κιάκος, Στρούγγης,

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Τομάσεβιτς (84' Χαρίσης), Κιβρακίδης, Σάλομον, Ούμπιδες (84' Ενσικουλού), Ραμπέγιο (46' Στρούγγης), Αγκάγιεφ (46' Μουνίθ), Μανούσος (65' Γιακουμάκης).

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Μπαριέντος (90'+4' Κρητικός), Ριένστρα, Περέα, Μαρτίνες (66' Κιάκος), Γκουαροτσένα (46' Μπαρτόλο), Δουβίκας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα