Κάναντι: «Έπαιξε ρόλο η αποβολή του Ρισβάνη»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμπί Κάναντι, εκτίμησε πως η αποβολή του Ρισβάνη συνέβαλε στην ήττα από τον Βόλο στο Περιστέρι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του παρά την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, στην 1η αγωνιστική της Super League 1, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός προπονητής των Περιστεριωτών στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως οι γηπεδούχοι είχαν καλές φάσεις για γκολ στο 0-0. Επίσης ότι έπρεπε να ρισκάρουν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού έπαιζαν για πολλή ώρα με παίκτη λιγότερο. Παράλληλα, παραδέχθηκε πως η αποβολή του Σπύρου Ρισβάνη επηρέασε γενικά την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν ένα πολύ έντονο και συναρπαστικό παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες μας στο 0-0 και μία πολύ μεγάλη με τον Μανούσο. Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαστικά έπρεπε να ρισκάρουμε, αφού είχαμε μείνει με παίκτη λιγότερο. Συνολικά νομίζω ότι η απόδοσή μας ήταν καλή».

Για την αποβολή του Ρισβάνη ήταν κατηγορηματικός: «Μας επηρέασε η αποβολή, αφού αναγκαστήκαμε να παίξουμε αρκετά λεπτά με παίκτη λιγότερο. Ήμασταν πάντως πολύ καλά τοποθετημένοι στο γήπεδο. Θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα, όμως αυτό δεν έγινε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα