O Jogo: Ο Σεμέδο πιέζει τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα

Η πορτογαλική Ο Jogo αναφέρει ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο πιέζει τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα και ότι οι δυο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία στα 7 εκ. ευρώ.

Η O Jogo γράφει ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο ασκεί πίεση στον Ολυμπιακό ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του στην Μπενφίκα την οποία θέλει διακαώς ο ίδιος αλλά που δεν θέλει με κανένα τρόπο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Record: «Έχουν σημειώσει πρόοδο οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα είναι κοντά σε συμφωνία παραχώρησης του Σεμέδο με ένα ποσό γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ και ότι ο παίκτης προσπαθεί να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις.

Ακόμη ότι η πρόταση που έχει από την Μπενφίκα είναι πιο συμφέρουσα από την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του που του έκανε ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει αρχικά 10 εκ. ευρώ για να δώσει τον Σεμέδο αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ το συζητά με ένα ποσό γύρω στα 7 εκ. ευρώ.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο, όπως γράφει η O Jogo είναι ο Πέδρο Μαρτίνς που δεν θέλει να χάσει τον ποδοσφαιριστή, λόγω της ποιότητας του αλλά και της δυσκολίας να βρει αντικαταστάτη παρόμοιας αξίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα