Ο Πάρντο πιέζει για να παραμείνει στον Ολυμπιακό

Ο Φελίπε Πάρντο θέλει να παραμείνει στον Πειραιά και το δείχνει με κάθε τρόπο. 

Κύριο μέλημα της διοίκησης για την προσεχή αγωνιστική περίοδο είναι η εκκαθάριση του ρόστερ. Η πλειονότητα των παικτών του Ολυμπιακού βρίσκεται υπό παραχώρηση με τον Φελίπε Πάρντο να βρίσκεται και αυτός στη λίστα.

Για τον Κολομβιανό οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσουν, αν έρθει συμφέρουσα πρόταση. Είναι πάντως γνωστό ότι ο Πάρντο έχει κάνει άνοιγμα στους Πειραιώτες να παραμείνει την ομάδα και τη νέα περίοδο. Θέλει να συνεχίσει αλλά είναι και θέμα του προπονητή.

Χαρακτηριστικό της θέλησής του να παραμείνει στον Πειραιά είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο Ρέντη το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Κολομβιανός εξτρέμ συναντήθηκε και συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Πέδρο Μαρτίνς. Το περιεχόμενο της συζήτησης φυσικά δεν διέρρευσε. Πάντως είναι σχεδόν σίγουρο ότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο παραμονής του Πάρντο στον Ολυμπιακό.

Η τελική απόφαση ανήκει στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο παίκτης από την πλευρά του πιέζει και δείχνει ότι θέλει να παραμείνει. Κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί με μείωση αποδοχών. Στα υπέρ του, εκτός από τη μεγάλη του θέληση να μείνει στον Πειραιά, είναι ότι δεν δημιούργησε πρόβλημα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού.

Τώρα, ο παίκτης αναμένει την απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού για το μέλλον του και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα