Παναθηναϊκός: Παραιτήθηκε ο Κωνστάντος

Ο Κωνστάντος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του διοικητικού ποδοσφαιρκού συμβούλου στον Παναθηναϊκό, καθώς του προτάθηκε νέο πόστο με περιορισμένες αρμοδιότητες και αποχαιρέτισε τους παίκτες στο Κορωπί.

Την παραίτησή του από τον Παναθηναϊκό υπέβαλε ο διοικητικός ποδοσφαιρικός σύμβουλος της «πράσινης» ΠΑΕ Κώστας Κωνστάντος.

Στον έμπειρο παράγοντα προτάθηκε νέο πόστο με περιορισμένες αρμοδιότητες το οποίο δεν αποδέχτηκε και έτσι αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την απόφασή του την ανακοίνωσε σε παίκτες της ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί, αποχαιρετώντας τους.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από την ομάδα. Μου προτάθηκε από τη διοίκηση η ανάληψη ενός διαφορετικού πόστου, αλλά δεν έκανα δεκτή αυτήν την πρόταση και έτσι φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Σας εύχομαι καλή συνέχεια», ήταν τα λόγια του.

Πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει την παραίτησή του στη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία δεν είχε γίνει αποδεκτή, αλλά τελικά φαίνεται πως ο ίδιος επέμεινε στην απόφασή του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα