Χάβος: «Καθοριστικό το χαμένο πέναλτι»

Ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ στάθηκε στη φάση με το χαμένο πέναλτι.

Ο Παναιτωλικός αν και το πάλεψε το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό. Η ομάδα του Αγρινίου έχασε και πέναλτι πετώντας έτσι στα σκουπίδια τη μεγάλη ευκαιρία που είχε να ισοφαρίσει το ματς. Ο προπονητής του Παναιτωλικού στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως το καθοριστικό σημείο ήταν το χαμένο πέναλτι.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Είμαστε στεναχωρημένοι. Στο πρώτο μέρος αντιμετωπίσαμε καλά την ΑΕΚ. Μετά δεν υπήρχαν φάσεις, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πήρε μέτρα, αλλά καθοριστικό σημείο ήταν το χαμένο πέναλτι, όπου θα παίρναμε ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα. Κάναμε καλή προσπάθεια, αλλά είμαστε στενοχωρημένοι».

Για τους στόχους τη φετινή σεζόν: «Ο Μάνταλος έχει την ποιότητα , σίγουρα η είσοδός του έπαιξε μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι. Ο Ντίας μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και είναι κόσμημα για μας. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε τη φετινή σεζόν».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα