Είχε εξεταστεί τον χειμώνα ο Ατσού και ξαναπροτάθηκε στον Ολυμπιακό!

Ο Κριστιάν Ατσού της Νιούκαστλ είναι ένα από τα τελευταία ονόματα εξτρέμ, που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες.

Κι άλλο όνομα εξτρέμ στο προσκήνιο... Ο λόγος για τον Κριστιάν Ατσού της Νιούκαστλ, ο οποίος είχε πέσει στο τραπέζι τον περασμένο χειμώνα, αλλά τελικά δεν γινόταν τότε να γίνει η μεταγραφή του και ο Ολυμπιακός κινήθηκε για τον Εμρέ Μορ.

Ο 28χρονος Γκανέζος εξτρέμ έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους», μιας και η Νιούκαστλ δεν τον υπολογίζει για τη φετινή σεζόν. Οι «καρακάξες» θέλουν να τον πουλήσουν (το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2021) και φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σέλτικ.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, έχει προταθεί και στους πρωταθλητές Ελλάδας, δίχως ωστόσο να μπορεί να ειπωθεί κάτι περισσότερο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει τους Μπουφάλ, Ενκουντού και Μπρούμα στην ατζέντα του για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης.

Ο βραχύσωμος (1.65μ.) Αφρικανός άσος ανήκε για πολλά χρόνια στην Τσέλσι (από το 2013 έως το 2017), αλλά δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα που ονειρευόταν. Πήγε δανεικός σε αρκετές ομάδες (Φίτεσε, Έβερτον, Μπόρνμουθ, Μάλαγα, Νιούκαστλ) μέχρι που η Νιούκαστλ αποφάσισε το καλοκαίρι του 2017 να τον αγοράσει έναντι 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Την περσινή σεζόν είχε 5 ασίστ σε 24 παιχνίδια, δίχως να βρει δίχτυα.

Για τον παίκτη λοιπόν, φέρεται να έχει ένα προβάδισμα η Σέλτικ, η οποία ελπίζει ότι στο τέλος θα τον αποκτήσει. Για κάποιον λόγο, ωστόσο, ο Ατσού παρότι είναι σε συζητήσεις με τους Σκωτσέζους, χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα