ΟΦΗ: Με Μεγιάδο στην Τούμπα – Τι είπε ο Διαμαντής για το ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)

Ευχάριστα τα νέα για τον προπονητή του ΟΦΗΓιώργο Σίμο, από την σημερινή (2/9) προπόνηση της ομάδας του. Προπονήθηκε ο Μεγιάδο και παίζει με τον ΠΑΟΚ.

Με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (2/10) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», η προπόνηση της ομάδας του ΟΦΗ, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (4/10, 18:15).

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος έχει τενοντοπάθεια στον γλουτιαίο, ο Γιώργος Σουρνάκης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ο Σακόρ, λόγω ημικρανίας και ο Πραξιτέλης Βούρος, που έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο και έκανε θεραπεία.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Φελίπε Σόουζα, ενώ ο Ρικάρντο και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Φυσικά και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο (3/10), με προπόνηση που θα γίνει στις 10:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας από το Ηράκλειο με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Απόστολος Διαμαντής, μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ για το ματς με τον ΠΑΟΚ και είπε πως στόχος είναι η νίκη μέσα στην Τούμπα. Αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο αλλά και στην κλήση του στην Εθνική Ελπίδων.

Δείτε τις δηλώσεις


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα