ΑΕΚ: Συμφωνία με Ούφα, για Νεντελτσεάρου κι άφιξη του σήμερα!

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία και με την Ούφα, μετά τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου κι ο Ρουμάνος, διεθνής, στόπερ, αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του

Το δεύτερο και πιο ακανθώδες σκέλος της μεταγραφικής υπόθεσης του Ιονούτ Νεντελτσεάρου φαίνεται πως δρομολόγησε η ΑΕΚ που ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με την ομάδα του 24χρονου Ρουμάνου, διεθνή, στόπερ, Ούφα.

Οι Ρώσοι μάλιστα - που δεν χρησιμοποίησαν τον παίκτη στο χθεσινό τους ματς με την Ροτόρ Βόλγογκραντ δίνοντας το «σήμα» ότι είναι υπο μεταγραφή - του επέτρεψαν να ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα, δείγμα ότι η υπόθεση βαίνει προς ολοκλήρωση.

Ο παίκτης μάλιστα αναμένεται να βρεθεί ακόμη κι εντός της ημέρας στα μέρη μας, ενώ οι δύο ομάδες είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων.

Κατά πληροφορίες ο παίκτης που αναμένεται για τα ιατρικά θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο, μ' ετήσιες απολαβές 350-400.000 ευρώ, ενώ η ομάδα του, που τον δέσμευε με συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι, θα πάρει περί τα 550 χιλιάρικα συν ποσοστό μεταπώλησης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα