Επίσημο! Στον Ολυμπιακό και ο Βινάγκρε (pics)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από τη Γουλβς.

Στο πρόσωπο του Ρούμπεν Βινάγκρε ο Ολυμπιακός βρήκε τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τον αριστερό μπακ της Γουλβς, ο οποίος είχε απασχολήσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο 21χρονος Πορτογάλος βρίσκεται στη χώρα μας από το Σάββατο, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τον Ολυμπιακό. Η πειραϊκή ΠΑΕ προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος θα αγωνιστεί με τους νταμπλούχους με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από τους "λύκους".

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς έως το 2024 και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Άγγλων η οψιόν αγοράς που έχει μπει είναι ύψους 22,5 εκατ. λιρών. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς.

Γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1999 ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2016 μετακόμισε στο Μονακό για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας. Το 2017 ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε στη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού και τη βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος το καλοκαίρι του 2018 αγόρασε τα δικαιώματά του.

Ο Βινάγκρε έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την U17 και την U19.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα