ΟΦΗ: Χωρίς Νέιρα για 20 μέρες

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι ο Χουάν Νέιρα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο κι η απουσία του υπολογίζεται περίπου στις 3 εβδομάδες

Την επομένη της ανακοίνωσης, από πλευράς ΟΦΗ, ότι ο Χουάν Νέιρα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, καθότι έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ο Αργεντικός επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου διέβη την πύλη του χειρουργείου κι υποβλήθηκε σε (επιτυχή) επέμβαση.

Η οποία θα τον αφήσει μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για ένα διάστημα που υπολογίζεται στις 3 εβδομάδες, περίπου.

Όπως έγινε γνωστό υπεβλήθη σε αρθροσκοπικό καθαρισμό σε χόνδρινη βλάβη του μηριαίου οστού αριστερού γόνατος την Τρίτη (6/10) κι η επιλογή του χρονικού διαστήματος αυτού για την επέμβαση μόνο τυχαία δεν είναι αφού υπάρχει η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής - που είναι προγραμματισμένο να πάρει εξιτήριο αυθημερόν - το τελευταίο διάστημα αισθανόταν ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο και κρίθηκε επιβεβλημένο το χειρουργείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αρθροσκοπικός καθαρισμός σε χόνδρινη βλάβη του μηριαίου οστού αριστερού γόνατος, στον οποίο υποβλήθηκε ο Juan Neira από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας στο «Ασκληπιείον Κρήτης».

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας και θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας, με σκοπό να επιστρέψει στη δράση όσο το δυνατόν πιο σύντομα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα