Τι τρέχει με τον Μίσιτς - Τον δήλωσε η Σπόρτινγκ, τι λέει ο ΠΑΟΚ

Πώς ο MVP του περυσινού ΠΑΟΚ δηλώθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τι υποστηρίζει η πλευρά του ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό των περισσότερων φιλάθλων, ο Γιόζιπ Μίσιτς λογιζόταν ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Τραυματίας μεν, παίκτης του ΠΑΟΚ δε. Εξού και η έκπληξη όταν έγινε γνωστό ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον δήλωσε στις καταστάσεις συμμετοχής των ποδοσφαιριστών της για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Για τον ΠΑΟΚ δεν είναι απλή περίπτωση ο Μίσιτς. Πρόκειται για τον MVP του ΠΑΟΚ, την περυσινή σεζόν (11 ασίστ, έξι γκολ σε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) και η συνολική παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράται με 42 συμμετοχές, επτά τέρματα και 11 ασίστ.

Βέβαια, ο 26χρονος χαφ είναι τραυματίας -υποβλήθηκε σε επέμβαση τον περασμένο Ιούνιο- και παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει στη δράση.

Ο ΠΑΟΚ διευκρινίζει πως λόγω του προβλήματος υγείας που έχει ο ποδοσφαιριστής και ο οποίος υποβάλλεται στις απαραίτητες θεραπείες στην Θεσσαλονίκη το θέμα της παραμονής ή ανανέωσης του δανεισμού του από την πορτογαλική ομάδα με οψιόν αγοράς από τον προσεχή Ιανουάριο είναι σε εκκρεμότητα.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να αγωνιστεί για το επόμενο τρίμηνο τουλάχιστον, βρίσκεται μεταξύ των δύο ομάδων και ο ΠΑΟΚ είναι πρόθυμος να ενεργοποιήσει τη συμφωνία δανεισμού του και από τον προσεχή Ιανουάριο να κάνει χρήση και της οψιόν αγοράς του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα