Μολό: «Η οργή μέσα μου» - Η... αιχμή του Μουνιέ

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Γιοάν Μολό, ξέσπασε για τον παραγκωνισμό του. Μήνυμα συμπαράστασης, με «αιχμές» κατά των πράσινων, από τον συμπατριώτη του, Αντονί Μουνιέ

Κατάθεση ψυχής έκανε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram ο Γιοάν Μολό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ξέσπασε για τον μέχρι τώρα παραγκωνισμό του από τον Παναθηναϊκό και ανέφερε πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει, αλλά θα συνεχίσει να προσπαθεί να αποδείξει την αξία του.

Η σχετική φορτισμένη ανάρτηση αναφέρει: «Αντιμετωπίζω ένα εμπόδιο για ακόμη μια φορά. Κάθε μέρα προετοιμάζω το μυαλό μου, κρατώ την πίστη μου, γιατί δεν έχω δώσει τα πάντα στο ποδόσφαιρο ακόμη. Έχω ακόμη χρόνια για να μοιραστώ το πάθος μου με τον κόσμο που πιστεύω σε μένα. Θα παλέψω μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι θέμα σεβασμού. Πολλοί άνθρωποι επιτρέπουν στους εαυτούς τους να με κρίνουν και να ανακαλύπτουν θέματα που δεν υπάρχουν. Δεν είμαι κάποιος που ζει αμφιλεγόμενα. Δεν είναι αυτός ο λόγος που παίζω ποδόσφαιρο.

Πάντα δίνω το καλύτερο επειδή αυτή η ζωή δε μου έδωσε τίποτα όταν το ζήτησα. Προχώρησα μπροστά όταν κανείς άλλος δεν το έκανε, είχα κουράγιο να το κάνω. Αποδέχομαι όλες τις προκλήσεις επειδή έτσι είμαι. Αυτό είναι που μου επιτρέπει να ξυπνάω κάθε μέρα και να πιστεύω στον εαυτό μου. Πρέπει να πιστεύω όταν κανείς άλλος δεν πιστεύει πως πρέπει να συνεχίσω.

Κίνητρο και αφοσίωση όταν όλος ο κόσμος θα θέλει να με θάψει. Το να μιλάς δε λύνει προβλήματα, το να μιλάς δε σε κάνει δυνατότερο. Δεν θα είμαι ποτέ αδύναμος, αλλά εγώ δεν μπορώ να τα παρατήσω, δεν μπορώ, έτσι θα παλέψω αν μου δοθεί η ευκαιρία και θα συνεχίσω να το κάνω γιατί η ιστορία μου δεν τελείωσε ακόμα».

Από τους πρώτους που απάντησαν στην ανάρτηση του Μολό, ήταν ο συμπατριώτης του Αντονί Μουνιέ, ο οποίος πέρασε από τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον ανήκει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Με σαφείς αιχμές για τον… Ισπανοκρατούμενο πλέον σύλλογο ανέφερε: «Δύναμη αδερφέ. Ίσως αν έβαζες το μήνυμά σου στα Ισπανικά, επειδή τώρα πρέπει να είσαι Ισπανός»!


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα