ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι στη φιλική νίκη επί του Ιωνικού (2-0)

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό προσαγωγό κι απουσίασε από τη νίκη σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα (2-0) επί του Ιωνικού * Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον νεαποκτηθέντα Νεντελτσεάρου

Δίχως τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ένιωσε ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (όπως και οι Γαλανόπουλος, Παουλίνιο, Λόπες, Γκαρσία και Σιμάνσκι) η ΑΕΚ επιβλήθηκε σε φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, στα Σπάτα, του Ιωνικού 2-0

Με το ένα από τα δύο τελευταία αποκτήματα της, Ιονούτ Νεντελτσεάου, να ντεμπουτάρει, ανεπίσημα, στο αρχικά σχήμα της, η «Ένωση» κέρδισε χάρη σε γκολ ενός άλλου νεαποκτηθέντα, του Χνιντ, (16') και του Λιβάγια (72').

Ο Τυνήσιος σκόραρε το πρώτο του (έστω ανεπίσημο) τέρμα με τα κιτρινόμαυρα, με το κεφάλι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βαλκάνιου.

Νωρίτερα, συγκεκριμένα στο 2', γκολ του Αλμπάνη ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Έλληνας εξτρέμ πριν βγει το ημίχρονο αποχώρησε χωλαίνοντας, λόγω χτυπήματος, στη δεξιά ποδοκνημική, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό, όπως έγινε γνωστό.

Το 2-0 επετεύχθη από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιβάγια.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης (63’ Χατζηεμμανουήλ), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Ραντόνια), Νεντελτσεάρου, Χνιντ, Ινσούα, Σιμόες (46’ Κρίστιτσιτς), Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας (67’ Βασιλαντωνόπουλος), Λιβάγια, Αλμπάνης (λ.τρ. 43’ Καρακλάιτς), Ανσαριφάρντ (46’ Σάκχοφ).

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος (46’ Γκίνης), Μουστάκης (72’ Βλάχος), Φαζός (72’ Φουρλάνος), Κύργιας (72’ Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ (72’ Σινγκ), Κόρμπος (72’ Γκοτσούλιας), Τιεντσέ (72’ Μάναλης), Ρόλε (56’ Γκίνο), Βλαχομήτρος (72’ Φελίπε), Ματσούκας (56’ Μπρίτο), Κάστρο (72’ Κουϊρουκίδης).


* Στα υπόλοιπα νέα της προπόνησης ο Λάτσι, επέστρεψε, από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης ενσωματώθηκε στην ομάδα και έκανε θεραπεία, μετά τον αποκλεισμό του από την Εθνική ομάδα.

Απόντες από τα Σπάτα ήταν οι Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα. Ο πρώτος είναι στην Σουηδία, για να μαζέψει τα πράγματα του, ενώ ο Πορτογάλος επέστρεψε το Σάββατο το απόγευμα στην Ελλάδα, προερχόμενος από τη Λισσαβώνα, όπου είχε πάει για τη γέννηση της κόρης του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα