Καρέρα: «Θα βρω λύσεις για το ματς με τον ΠΑΟΚ...»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, ενόψει της Κυριακάτικης (20.30) αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ έδειξε να εμπιστεύεται το ρόστερ του παρά τις πολλές απουσίες 

Πριν ανακοινώσει την αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ (20:30 Novasports1HD) ο Μάσιμο Καρέρα, μίλησε, κατά τα ειωθότα, στην κάμερα της NOVA για το επικείμενο ματς πρωταθλήματος.

Το πρώτο μετά τη διακοπή, λόγω εθνικών, από το οποίο ξεκινά μια «ανηφορική» διαδρομή 16 αγώνων μέχρι το φινάλε του 2020.

Ο 56χρονος Ιταλος χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά (αφού έχει ποιοτικούς παίκτες η ομάδα της Θεσσαλονίκης), αλλά κι όσα ακολουθούν, όμως εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα βρει τις κατάλληλες λύσεις για την στελέχωση της ομάδας του παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αναφορικά με το διάστημα της διακοπής είπε: «Δουλέψαμε κανονικά, μπήκαμε σε ρυθμούς. Την Κυριακή αρχίζει ένα δύσκολο πρόγραμμα για μας».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τα προβλήματα τραυματισμών εκτίμησε: «Υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες για να παίξουν. Θα βρω κάποια λύση»

Αν προβληματίζεται για τους τραυματισμούς: «Όχι ίσα ίσα με βοηθάει. Υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις για να καλύψω την ενδεκάδα».

Για το ποιος θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας (σ. τραυματίες οι Ινσούα και Λόπες) δεν άνοιξε τα χαρτιά του: «Σήμερα θα αποφασίσω ποιος θα παίξει αριστερά στην άμυνα».

Όσο για τους νεαποκτηθέντες Τάνκοβιτς και Νεντελτσεάρου κι αν θα παίξουν είπε: «Ο Νεντετσεάρου είναι πιο έτοιμος. Για τον Τάνκοβιτς Θα τον δω σήμερα και θα αποφασίσω αν θα πάρει χρόνο με τον ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τέλος σχολίασε: «Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε πως παίζει. Τον συναντήσαμε και στα πλέι οφ. Έχει αυξήσει την ποιότητα των παικτών και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι..»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα