Παναθηναϊκός: Πήρε Μαουρίσιο και Μολό ο Μπόλονι ενόψει Βόλου

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα του Σαββάτου (24/10, 20.30) με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο συμπεριέλαβε τους Μαουρίσιο και Γιοάν Μολό ο τεχνικός των «πρασίνων» Λάζλο Μπόλονι.

Αισθητή κάνει ήδη την παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι, αν κρίνουμε από τις επιλογές του για την αποστολή του επερχόμενου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο.

Ο κόουτς του ΠΑΟ συμπεριέλαβε τον Γιοάν Μολό στην αποστολή, παρότι ο Γάλλος ήταν παροπλισμένος και προ της εξόδου από την ομάδα μέχρι πρότινος, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Μαουρίσιο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται αναλυτικά από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογέωργο, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομμάτη, Καραγιάννη, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Κουρμπέλη, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδη και Καμπετσή.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Αντονίτο, όπως και οι Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ που δεν ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα των «πράσινων». Επίσης εκτός έμειναν οι Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μπεκ, Σέχου και Χατζηγιαννάκης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα