Ολυμπιακός: Το μήνυμα με το περιβραχιόνιο και η αγωνία για Μπουχαλάκη

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να έχει την αγωνία του για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα. Το μήνυμα με το περιβραχιόνιο.

Μετά το παιχνίδι με την Πόρτο ο Ανδρέας Μπουχαλάκης βρέθηκε στο… στόχαστρο. Δέχτηκε σκληρή κριτική για τη φάση που έδωσε την ευκαιρία στους «Δράκους» να ανοίξουν το σκορ. Ο Κρητικός χαφ είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει και την ψυχή του για την ομάδα του Πειραιά.

Αυτό, άλλωστε το είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova παραμονή της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Μπούχα» και τόνισε ότι άπαντες είναι στο πλευρό του και τον στηρίζουν.

Και πράγματι από την πρώτη στιγμή στον Ολυμπιακό τον στήριξαν τον Μπουχαλάκη, διότι είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα του Πειραιά. Όλα αυτά δεν έμειναν στα λόγια, αλλά έγιναν και πράξη. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα ο Πέδρο Μαρτίνς όχι απλά έβαλε τον 27χρονο χαφ βασικό, αλλά πήρε και το περιβραχιόνιο.

Ο Μπουχαλάκης είναι ο πρώτος αρχηγός, αλλά συνηθίζεται όταν στην ενδεκάδα είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εκείνος να περνάει το περιβραχιόνιο στο αριστερό του μπράτσο. Αυτό δεν έγινε και τόσο ο Μαρτίνς όσο και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον τρόπο τους έδειξαν ότι ο Μπουχαλάκης είναι ο αρχηγός αυτής της ομάδας και είναι σημαντικός για τους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την αγωνία του για τον διεθνή μέσο. Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα έγινε αναγκαστική αλλαγή και ακόμη κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος για τη Σίτι. Θα τον δει και τη Δευτέρα στην προπόνηση στο «Έτιχαντ» και την Τρίτη το πρωί στο ξενοδοχείο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα