Παναθηναϊκός : Αναιρέθηκε η ποινή αφαίρεσης βαθμών

Κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί, το ιδιωτικό συμφωνητικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Στάθη Ταυλαρίδη στη Super League.

eurokinissi

Tο ιδιωτικό συμφωνητικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Στάθη Ταυλαρίδη, κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Super League. Με αυτό πιστοποιείται η πλήρης εξόφληση του ποδοσφαιριστή από την πλευρά των «πρασίνων».

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι δεν θα ενεργοποιήσει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό, την οποία είχε επιβάλλει την περασμένη εβδομάδα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Super League : «Αναφορικά με την από 28/2/2018 (υπ΄αριθμ. 10/2018) απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ περί επιβολής και ενεργοποίησης ποινής αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως αυτή διορθώθηκε ως προς τον αριθμό της την 2/3/2018), κατόπιν σχετικής αίτησης του ποδοσφαιριστή Ευστ. Ταυλαρίδη, η οποία κοινοποιήθηκε στη Super League την Πέμπτη (1/3/2018), ανακοινώνεται ότι κατόπιν της προ ολίγου κοινοποίησης ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των διαδίκων, στο οποίο πιστοποιείται η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, η Super League δεν θα προβεί στην αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα