Ο Λοβέρα πάει Ηράκλειο και η Βάσκο Ντα Γκάμα τον περιμένει στο Ρίο!

Ο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Μάξι Λοβέρα για το ματς με τον ΟΦΗ (8/11, 15.00) και την ίδια στιγμή στην Βραζιλία αισιοδοξούν ότι η Βάσκο Ντα Γκάμα θα τον κάνει δικό της!

Τί ακριβώς συμβαίνει με τον Μάξι Λοβέρα; Γιατί υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της Βάσκο Ντα Γκάμα ότι θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη από τον Ολυμπιακό;

Η αλήθεια είναι ότι οι Βραζιλιάνοι προσπαθούν να τον κάνουν δικό τους και μάλιστα, εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες ακόμα και ο πατέρας του Λοβέρα να δηλώνει στο ESPN, ότι είναι μεγάλη τιμή για τον γιο του να τον θέλει μία ομάδα όπως η Βάσκο.

Επίσης, έχουν εμφανιστεί και κάποιες δηλώσεις ανθρώπων που υποτίθεται εκπροσωπούν τον παίκτη και τονίζουν ότι ο Λοβέρα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Προς το παρόν ο Λοβέρα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει έως την Δευτέρα (9/11) που εκπνέει η μεταγραφική περίοδος στην Βραζιλία.

Ο Ολυμπιακός αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει, μολονότι στη “χώρα του καφέ” αισιοδοξούν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν δανεικό. Υπομονή δύο μέρες...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα