Πέπε: «Μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος»

Ο Πέπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στάθηκε κατά κύριο λόγο στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Μία πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 2-0 των Κρητικών και ο Πέπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου λέγοντας:

«Ήταν δύσκολο το παιχνίδι γιατί είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε καλύτερους αγωνιστικούς χώρους. Εντός έδρας είναι καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος και μας επιτρέπει να παίζουμε καλύτερης ποιότητας παιχνίδι. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος μας δυσκόλεψε και δεν μπορέσαμε να δείξουμε τις ικανότητες μας, αλλά καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις οδηγίες που έχει η ομάδα του Πειραιά ο Πέπε είπε:

«Έχουμε διάφορες οδηγίες να εκμεταλλευόμαστε τόσο το κέντρο όσο και τα άκρα. Σήμερα το γήπεδο ήταν στενό και προτιμήσαμε να παίξουμε από τα άκρα και όχι από το κέντρο», ανέφερε ο Πορτογάλος χαφ.

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει είπε: «Η θέση που προτιμώ είναι μέσα στην 11άδα. Θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής για να συμβεί αυτό και θα κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής μου για να βοηθήσω», σχολίασε και στη συνέχεια είπε: «Νιώθω 100% και είμαι εδώ για να δείξω την ποιότητα μου».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα