Ολυμπιακός: Η διάγνωση για Σισέ

Μία απλή διάταση έχει ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού στο γόνατο από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θα πάει στην πατρίδα του κανονικά για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Λήξη "συναγερμού" για τον Σισέ στον Ολυμπιακό, καθώς μόλις η αποστολή έφτασε στην Αθήνα από την Κρήτη, ο Αφρικανός πήγε κατευθείαν για εξετάσεις στο γόνατο, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν έχει πάθει τελικά κάποια ζημιά στο πόδι.

Τελικά, ο Σισέ έχει μία απλή διάταση. Τίποτα σοβαρό δηλαδή... Θα ενισχύσει κανονικά την Εθνική Σενεγάλης στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και κάπως έτσι γύρισαν οι καρδιές όλων στη θέση τους.

Ο γιατρός είχε δίκιο, ο Σισέ και ο Μαρτίνς έπαιξαν με τη... φωτιά!

Όπως και να ‘χει, όμως, ο γιατρός της ομάδας Χρήστος Θέος είχε τους λόγους του που ζητούσε επίμονα την αλλαγή, έστω και προληπτικά. Μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για ένα χτύπημα στο γόνατο, συν τοις άλλοις ο Σισέ έπαιζε και σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, οπότε δεν ήθελε και πολύ να επιβαρυνθεί.

Πήραν ένα ρίσκο με λίγα λόγια ο Σισέ και ο Μαρτίνς, ασχέτως αν δεν είχε τελικά κάτι σοβαρό. Όλα καλά όμως για τον Αφρικανό στις εξετάσεις που έκανε και αυτό έχει σημασία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα