ΑΕΚ: Ανάρρωσαν από τον κορονοϊό κι οι Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλος!

Οι Τσιγκρίνσκι, Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλος που είχαν διαγνωστεί με κορονοϊό έβγαλαν αρνητικά αποτελέσματα κατά τη διενέργεια ελέγχου το πρωί της Πέμπτης κι αναμένεται την Παρασκευή να τεθούν στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα. Ομοίως κι οΝεντελτσεάρου, που δεν γύρισε έγκαιρα από τη Ρουμανία λόγω πτήσης

Συν τρεις παίκτες έχει στη διάθεση του πλέον ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα αφού οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Εμάνουελ Ινσούα και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έβγαλαν αρνητικό δείγμα στον έλεγχο κορονοϊού που διενεργήθηκε την Πέμπτη (19/11) το πρωί (8.00) στο προπονητήριο των Σπάτων.

Πάντως οι προαναφερθέντες παίκτες θα ενταχθούν την Παρασκευή (20/11) στις προπονήσεις (11.00) εφόσον περάσουν και νεότερο έλεγχο, επιτυχώς.

Όπως γίνεται αντιληπτό λύνονται τα χέρια του προπονητή της ΑΕΚ ενόψει της επενάρξης των υποχρεώσεων της ομάδας,

Ασθενείς παραμένουν οι Λάτσι και Σαμπανάτζοβιτς, που δεν πήγαν να υποβληθούν καν σε τεστ (λόγω του χρόνου που προσβλήθηκαν) αλλά και δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ωστόσο έχουν ιαθεί 16 από τους αρχικά, 20, νοσούντα μέλη του (και οι 8 από τους 10 ποδοσφαιριστές που είχαν βγάλει θετικό δείγμα)

Εν τω μεταξύ απών από την προπόνηση ήταν ο Ιονούτ Νεντελτσέαρου παρότι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ρουμανίας, λόγω πτήσεων προς Αθήνα. Πάντως αναμένεται να δώσει το παρόν σ' εκείνη την της Παρασκευής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα