Τσίκινης για γκολ του ΠΑΟΚ: «Επιθετικό φάουλ, αλλά δεν είναι οφσάιντ, όπως δεν ήταν και του Χασάν»

Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε τη φάση που ο ΠΑΟΚ πέτυχε το δεύτερο γκολ και πήρε τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ φωνάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου διαμαρτύρεται για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά και για οφσάιντ στη συνέχεια της.

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Γι' αυτό το γκολ διαμαρτύρονται οι Ηπειρώτες (vids)

Οι Θεσσαλονικείς με το γκολ του Ελ Καντουρί στις καθυστερήσεις κατάφεραν και πήραν τη νίκη με σκορ 2-1. Θέση, πάντως για την τελευταία φάση της αναμέτρησης πήρε ο παλιός διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος τοποθετήθηκε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Τσίκινης τόνισε ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, ενώ παρομοίασε το οφσάιντ με εκείνο του Χασάν στα Γιάννενα, το οποίο καταλογίστηκε και ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά ο Ηρακλής Τσίκινης έγραψε: «Δύο οριακές φάσεις Για μένα κ οι δύο δεν είναι οφσάιντ. Έτσι γιατί φαίνεται πως το VAR λειτουργεί υποκειμενικά. Έρχομαι μετά από αυτά που γίνονται να εισηγηθώ την ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ VAR για να σωθεί το θέαμα η ομορφιά του ποδοσφαίρου!!

Στη Φάση του ΠΑΟΚ στο 2 γκολ ΥΠΆΡΧΕΙ επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε κ δεν το έπιασε το VAR».

Δείτε το γκολ με τις γραμμές του VAR

Και η ανάρτηση του Ηρακλή Τσίκινη

Δύο οριακές φάσεις Για μένα κ οι δύο δεν είναι οφσάιντ. Έτσι γιατί φαίνεται πως το VAR λειτουργεί υποκειμενικά. Έρχομαι...

Δημοσιεύτηκε από Iraklis Tsikinis στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα