Άρης: Προπονήθηκε κανονικά ο Δεληζήσης - Ρόουζ: «Να μείνουμε στην κορυφή»

Προπονήθηκε κανονικά ο Γιώργος Δεληζήσης ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Να μείνουμε στην κορυφή» δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Λίντσεϊ Ρόουζ. 

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη.
Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε ο Γιώργος Δεληζήσης (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο), περιελάμβανε ενεργοποίηση, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής.

Την Παρασκευή (27/11), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» ο Λίντσεϊ Ρόουζ παραχώρησε δηλώσεις στα κανάλια Νοvasports.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο ματς, είμαστε καλά. Περιμένουμε ένα ντέρμπι ο Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός. Είμαστε καλή ομάδα και το περιμένουμε πως και πως».

Για το πού θα κριθεί: «Πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Να προσέχουμε στην άμυνα. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει το ματς».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Η άμυνα μας ξεκινάει από την επίθεση. Όλη η ομάδα δουλεύει μαζί, έτσι θέλει και ο προπονητής. Θέλει όλες οι γραμμές να είναι κοντά. Γι΄αυτό δεν δεχόμαστε ευκαιρίες».

Για τους τερματοφύλακες του Άρη: «Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε 4 καλούς τερματοφύλακες. Το πιο δύσκολο είναι για τον προπονητή για να επιλέξει κάποιον».

Για τη συνεργασία του με τον Μπεναλουάν: «Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και το σημαντικό είναι πως μιλάμε και οι δύο γαλλικά. Ήταν το πρώτο ματς μαζί. Ο Μπεναλουάν έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για μας».

Για το γεγονός πως βρίσκεται η ομάδα του στην κορυφή με τον Ολυμπιακό: «Είναι ντέρμπι, θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή όσο περισσότερο γίνεται, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε τη νίκη».

Για τον θάνατο του Μαραντόνα: «Συλλυπητήριά στην οικογένεια του. Είναι τραγική είδηση για το ποδόσφαιρο, γιατί είναι ένας θρύλος και έχει αγγίξει τις καρδιές όλων των ποδοσφαιριστών».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα