Τι τρέχει με Βράνιες

Η διάψευση του Βόσνιου και γιατί η ΑΕΚ... ψάχνεται.

Ο μάνατζέρ του φέρεται να δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του στην ΑΕΚ αλλά ο Όγκνιεν Βράνιες διαψεύδει τη συγκεκριμένη δήλωση και υποστηρίζει ότι ο ατζέντης του δεν έχει μιλήσει εδώ και μήνες.

Συγκεκριμένα, μέσω του Instagram, ο αμυντικός της ΑΕΚ υποστήριξε ότι ο μάνατζέρ του δεν έχει παραχωρήσει καμία συνέντευξη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά με αφορμή τις επαφές του με την Άντερλεχτ. Ο Βράνιες έγραψε στο προφίλ του ότι: «ο ατζέντης μου δεν έχει δώσει συνέντευξη τους τελευταίους 4 μήνες».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Βράνιες και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Βέβαια ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο όμως το γεγονός ότι γίνεται συζήτηση περί παραμονής του ή όχι δείχνει ότι υπάρχει... καπνός στην υπόθεση.

Ο Μελισσανίδης δεν θέλει δυσαρεστημένος τον Βράνιες στην ομάδα του, ούτε βεβαίως επιθυμεί να τον παραχωρήσει χωρίς να εισπράξει η ΑΕΚ τα χρήματα που ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει. Συνεπώς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που λογικά θα έχει αρκετά ακόμα επεισόδια ως το τέλος του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα