ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι (6/12) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο της Τούμπας (17.15)

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα που γνώρισε στην Κύπρο από την Ομόνοια και τον αποκλεισμό του από το Γιουρόπα Λιγκ, στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στις εγχώριες διοργανώσεις και στο αυριανό παιχνίδι (6/12) με τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο της Τούμπας (17.15).

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την διήμερη προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης με ασκήσεις τόσο για την ανασταλτική όσο και την επιθετική λειτουργία.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Πάμπλο Γκαρσία, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, αλλά και στον Άντριαν Περέιρα. Ο Νορβηγός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμμετείχε στην προπόνηση.

Θα απουσιάσουν επίσης ο Ενέα Μιχάι που έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ο Λέο Ζαμπά που βρίσκεται στη Βραζιλία και κάνει θεραπείες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατό του, καθώς και οι Φερνάντο Βαρέλα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι οι παρακάτω: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, και Κούτσιας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα