Ολυμπιακός: Η σημασία των τριών αγώνων και η άδεια των εορτών

Πέδρο Μαρτίνς και ποδοσφαιριστές έχουν κάνει ήδη κουβέντα για την άδεια των Χριστουγέννων, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των αγώνων.

Τρία ματς έχουν μείνει μέχρι το τέλος του 2020 και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Αυτά τα τρία παιχνίδια, ωστόσο είναι όλα τα λεφτά για την ομάδα του Πειραιά. Αρχής γενομένης από το σημερινό με τη Λαμία (13/12, 15:00) το οποίο δεν είναι καθόλου απλό.

Η ομάδα της Φθιώτιδας είναι χωρίς νίκη, αλλά ο αγώνας είναι παγίδα, αφού θα διεξαχθεί σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε έναν αντίπαλο που "καίγεται" για βαθμούς και θα δώσει και τη ψυχή του. Σημαντικό φυσικά είναι και το ματς με την ΑΕΚ, αφού αν ο Ολυμπιακός νικήσει τους "κιτρινόμαυρους" θα τους αφήσει πίσω εννιά βαθμούς.

Κάπως έτσι οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν ένα καλό φινάλε στη χρονιά και να κάνουν ήρεμες διακοπές έχοντας το κεφάλι τους ήσυχο. Για τον Ολυμπιακό είναι μία καλή ευκαιρία να βγάλει νοκ άουτ και την ΑΕΚ, αφού αν την νικήσει θα τη στείλει στο -9 και στη συνέχει θα την υποδεχτεί στις 3 Ιανουαρίου.

Οι ποδοσφαιριστές θέλουν αυτές τις τρεις νίκες για να πάρουν κανονικά και την άδεια που έχουν συμφωνήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς. Αυτή τη στιγμή η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για άδεια που θα ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου μετά το ματς με την ΑΕΛ και θα έχει διάρκεια έως τις 26 του μήνα. Αυτό μπορεί να αλλάξει αν πάει κάτι στραβά στα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα