ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ουδεμία σκιά στη μεταγραφή του Κρίστινσον στον Ολυμπιακό»

Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ ΑΕΛ ότι συνέβη οτιδήποτε μη σύννομο στη μετακίνηση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον στον Ολυμπιακό, όπως επικαλούνται διάφορα σάιτ που εμπλέκουν και τη FIFA σε πιθανή έρευνα της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Καμία σκιά δεν υπάρχει στη μεταγραφή του Όγκμουντουρ Κρίστινσον στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία προχώρησε στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.

Η θεσσαλική ομάδα διαψεύδει κατ' αυτόν τον τρόπο κατηγορηματικά σημερινό (15/12) δημοσίευμα της «Livesport» που ανέφερε ότι η μεταγραφή του Ισλανδού τερματοφύλακα από τον κάμπο στον Πειραιά ερευνάται από τη FIFA.

Όπως τονίζει η Λάρισα, το μόνο που εξετάζεται από την παγκόσμια συνομοσπονδία είναι το ενδεχόμενο να δικαιούται τροφεία η ομάδα της πατρίδας του από την οποία ο Κρίστινσον ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:


«Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε σήμερα από site ότι δήθεν διεξάγεται έρευνα από τη FIFA για τη μεταγραφή τού πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστού μας Όγκμουντουρ Κρίστινσον στον Ολυμπιακό.

Ορισμένα sites μάλιστα έγραφαν ότι η FIFA ερευνά σκιές στη μεταγραφή του Kristinsson στον Ολυμπιακό, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι κάτι πονηρό συμβαίνει.

Η διαρροή της ψευδούς, από την αρχή έως το τέλος, ειδήσεως προέρχεται από υπαλλήλους της ΕΠΟ, οι οποίοι είναι υποχείρια και ενεργούν για όλο αυτό το βρόμικο παρασκήνιο που δηλητηριάζει καθημερινά το ποδόσφαιρό μας από το 1996.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και ουδεμία σχέση έχει με όσα διέρρευσαν οι υπάλληλοι της ΕΠΟ και αμέσως αναδημοσίευσαν διασπείροντας υποψίες σκόπιμα τα sites την ψευδή είδηση, με σκοπό μόνο και μόνο να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες οπαδούς του ποδοσφαίρου από όσα θλιβερά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και για τα οποία έχει ήδη επιληφθεί η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Ουδεμία σκιά διερευνάται στη μεταγραφή του Κρίστινσον, αλλά το μόνο το οποίο συμβαίνει είναι ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Ισλανδίας, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ο επίλεκτος πρώην ποδοσφαιριστής μας, είναι μέσα από αλληλογραφία με τη FIFA για να διευκρινιστεί το ακριβές ποσό της μεταγραφής, ώστε να διεκδικήσει τροφεία που κατά την άποψη της ομάδας αυτής πρέπει να της καταβληθούν.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα στραφεί δικαστικά κατά των υπαλλήλων της ΕΠΟ και της ίδιας της ομοσπονδίας για αυτήν την "ύποπτη και ψευδή διαρροή", αλλά και σε όσα ΜΜΕ την αναπαρήγαγαν και δεν ζητήσουν άμεσα συγγνώμη.

Με αυτή την ανακοίνωσή μας θέλουμε να δηλώσουμε προς όλους ότι τόσο η σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά και η ιδιοκτησία της και η διοίκηση της είναι η καθαρότερη ποδοσφαιρική εταιρεία στην Ελλάδα. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές ούτε μας πτοούν ούτε μας αποπροσανατολίζουν και κάθε μέρα θα γινόμαστε δυνατότεροι και ανταγωνιστικότεροι σε όλους τους τομείς, με πρώτο τομέα τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που θα νικάει τους αντιπάλους της μέσα στα γήπεδα και όχι στα ύποπτα υπόγεια της βρομιάς τους.

Οι 41 κίτρινες κάρτες έναντι των 22 της Λαμίας και των 16 του Παναιτωλικού μόνο με έναν τρόπο αντιμετωπίζονται, με μεταγραφές ισάξιων και καλύτερων ποδοσφαιριστών, ώστε ό,τι και να κάνει το βρόμικο παρασκήνιο να μη δημιουργείται κανένα πρόβλημα στην ομάδα μας και στις επιλογές του προπονητού μας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα