Ο γρίφος της ενδεκάδας του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τους "κιτρινόμαυρους" να μην ανοίγει τα χαρτιά του.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι περιμένει τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (19:30, NS1) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Ένα ματς πολύ μεγάλης σημασίας για την ομάδα του Πειραιά που έχει την ευκαιρία αν κάνει διπλό να αφήσει εννιά βαθμούς πίσω της την ΑΕΚ. Παράλληλα οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να μεγαλώσουν τη διαφορά από ΠΑΟΚ και Άρη που θα μείνουν πίσω επτά και πέντε βαθμούς αντίστοιχα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ

Όλα αυτά τα γνωρίζουν στον Ολυμπιακού, όπως γνωρίζουν ακόμη ότι ο αγώνα με την ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολος ακόμη κι αν έχει αγωνιστικά θέματα η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του στην τελευταία προπόνηση που έγινε στον Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης έδειξε να μην έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ.

Στα χέρια του έχει αρκετές λύσεις ο 50χρονος προπονητής και πλέον… ζυγίζει όλα τα ενδεχόμενα. Σίγουροι είναι οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας στην άμυνα. Στα χαφ Μπουχαλάκης και Εμβιλά επίσης θεωρούνται σίγουροι, ενώ στην επίθεση ο Ελ Αραμπί έχει δεδομένη τη θέση του. Στη συνέχεια υπάρχουν τρεις θέσεις που μένουν ανοικτές.

Ένα σενάριο που έχει πολλές πιθανότητες θέλει Μασούρα, Φορτούνη στην επίθεση με τον Καμαρά στα χαφ. Είναι η ενδεκάδα που έπαιξε στην Ευρώπη και έχει τις πιθανότητες της. Ένα άλλο θέλει τον Φορτούνη πίσω από τον Ελ Αραμπί και τους Μασούρα, Ραντζέλοβιτς ή Βρουσάι στα άκρα. Ένα ακραίο σενάριο θέλει τον Τιάγκο Σίλβα βασικό και τον Φορτούνη στον πάγκο. Ο Μαρτίνς έχει αρκετά διλήμματα για την ενδεκάδα και η οριστική του απόφαση θα παρθεί την Τετάρτη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα