«Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Μήτρογλου»

Τα ρεπορτάζ στη Γαλλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Κώστα Μήτρογλου προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Πέδρο Μαρτίνς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής και επιθετικού από τον Ολυμπιακό. Προς το παρόν, ωστόσο, οι Πειραιώτες θα περιμένουν τις εξετάσεις του Αχμέντ Χασάν προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματος του.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα και από αυτές θα κριθεί αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση και επιθετικού. Την ίδια ώρα συνεχίζονται στη Γαλλία τα δημοσιεύματα για τον Κώστα Μήτρογλου.

Η ιστοσελίδα «footmercato.net» φιλοξένησε ρεπορτάζ για το φλερτ των Πειραιωτών με τον "πιστολέρο". Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας ο Ολυμπιακός όχι απλά ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά τα έχει βρει σε όλα μαζί του. Ούτως ή άλλως είναι δεδομένη η επιθυμία του Έλληνα επιθετικού να γυρίσει στην ομάδα του Πειραιά.

«Ο Μήτρογλου είναι πιθανό να επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και μάλιστα η ομάδα του Πειραιά έχει συμφωνήσει ήδη με την πλευρά του παίκτη. Το μόνο εμπόδιο που απομένει είναι αυτό της Μαρσέιγ», αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ έως το καλοκαίρι του 2021 και ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν τον έχει στα πλάνα του. Ο Μήτρογλου δεν αγωνίζεται εδώ κι αρκετούς μήνες και ευελπιστεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Ιανουάριο προκειμένου να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια. Η αποχώρηση του από τη Μασσαλία είναι δεδομένη, αλλά το θέμα είναι αν θα γίνει τον Γενάρη ή το καλοκαίρι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα