ΑΕΚ: Όλα δείχνουν Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία η ΑΕΚ. Ο Ιταλός Μάσιμο Καρέρα, μόνο με «θαύμα» θα συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους». Μάλιστα η ΠΑΕ ήδη έχει ξεκινήσει το σαφάρι για την εύρεση του αντικαταστάτη του και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ είναι το φαβορί για να αναλάβει!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, υποστήριζε πως θα συνεχίσει με τον Μάσιμο Καρέρα αλλά η εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τον Βόλο ήταν κάκιστη.

Αυτό οδηγεί την ΠΑΕ και τον ισχυρό της άνδρα, στην απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να επιστρέψει ξανά! Δεν είναι η πρώτη φορά που θα γυρίσει ο Ισπανός αλλά αυτή τη στιγμή θεωρείται η ενδεδειγμένη λύση γιατί ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ακούστηκε και το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος επίσης ξέρει την ομάδα αλλά όχι όμως ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να ρισκάρουν με κάποιο προπονητή που δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και για αυτό τον λόγο όλα δείχνουν Μανόλο Χιμένεθ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα