Οι Βέλγοι γράφουν για Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε και Παναθηναϊκό

Στο Βέλγιο γράφουν πως ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του 24χρονου ακραίου επιθετικού Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε της Αντβέρπ. Τον ξέρει ο τεχνικός των «πράσινων» Λάζλο Μπόλονι.

Βελγικό δημοσίευμα αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός συζητάει με τον Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε. Ο 24χρονος επιθετικός από το Καμερούν ανήκει στην Αντβέρπ και έχει συνεργαστεί στο Βέλγιο με τον Λάζλο Μπόλονι.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, απεσταλμένοι του ελληνικού συλλόγου θα φτάσουν στο Μποσουίλ σύντομα για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Λαμκέλ Ζε. Ο Μπόλονι έχει σε εκτίμηση τον 24χρονο εξτρέμ και γνωρίζει πώς να πάρει τα περισσότερα απ’ αυτόν. Ο Καμερουνέζος είναι ένα σημαντικό πιόνι για την Αντβέρπ.

Η ταχύτητα, η τεχνική και τα κοντρόλ του, τον έκαναν ένα απ’ τα σημαντικότερα στοιχεία επί ημερών Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός χωρίς αμφιβολία θα ήθελε να έχει τον πρώην παίκτη του και να επανενωθούν στην Ελλάδα» αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, μία φορά διεθνής με το Καμερούν έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Λιλ, έχει πέντε συμμετοχές και μία ασίστ στο βελγικό πρωτάθλημα και το συμβόλαιό του λήγει το 2023.

Έχει να παίξει από τον Οκτώβριο γιατί είναι σε κόντρα με την ομάδα ενώ οπαδοί είχαν γράψει και συνθήματα έξω από το γήπεδο και πολύ δύσκολα θα παραμείνει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα