ΑΕΚ: Έδωσε τα χέρια με Κονέ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ο Παναγιώτης Κονέ θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή μετά την αποχώρηση του Ίλια Ίβιτς από την ΑΕΚ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, αφού μετά τον Μάσιμο Καρέρα αποτέλεσε παρελθόν και ο Ίλια Ίβιτς. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης και φαίνεται ότι όλα αλλάζουν στους "κιτρινόμαυρους".

Η διοίκηση της Ένωσης είναι σε επαφές με τον Παναγιώτη Κονέ προκειμένου να αναλάβει τη θέση που άφησε "ορφανή" ο Ίλια Ίβιτς. Οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις αρκετό καιρό πριν προκειμένου να αναλάβει πόστο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Κονέ να έχει "κλειδώσει" τη συγκεκριμένη θέση και να είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το πόστο του νέου τεχνικού διευθυντή. Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους δύο άνδρες να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή εδώ κι αρκετές ημέρες.

ΑΕΚ: Τελείωσε και ο Ίβιτς - Ο πιθανότερος διάδοχος

Ο ισχυρός άνδρας των "κιτρινόμαυρων" έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Κονέ και γι' αυτό τον επέλεξε προκείμενου να αντικαταστήσει τον Ίλια Ίβιτς. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την πλευρά της ΑΕΚ για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Να σημειώσουμε, πάντως ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήθελε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ο Ίλια Ίβιτς. Ο ιδιοκτήτης των "κιτρινόμαυρων" του ζήτησε να μείνει στην ΠΑΕ αναλαμβάνοντας τον ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή, μία θέση που την είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ίβιτς, ωστόσο αρνήθηκε, θεωρώντας ότι δεν θα έχει σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της ομάδας και επέλεξε να αποχωρήσει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα