Ολυμπιακός: Γυρίζει και... παίζει ο Βαλμπουενά με ΑΕΚ

Ευχάριστα τα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς από το «μέτωπο» του Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Γάλλος θα είναι τελικά διαθέσιμος για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (3/1).

«Λευκό» γίνεται σιγά-σιγά το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού. Ο Μπρούμα γύρισε και έπαιξε με την ΑΕΛ, ενώ τώρα είναι η σειρά των Βαλμπουενά και Ντρέγκερ να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ο Γάλλος «μαέστρος» μάλιστα, δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση και να είναι σε θέση να μπει σε προπονήσεις από την Δευτέρα (28/12) που θα γυρίσουν οι Πειραιώτες στον Ρέντη από την ολιγοήμερη άδεια που πήραν.

Η αποκατάσταση του Βαλμπουενά στην Γαλλία πήγε περίφημα και πλέον ο Μαρτίνς μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη.

Η παρουσία του Γάλλου άσου έχει αποδειχθεί καθοριστική στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς και η επιστροφή του στη δράση έρχεται σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, καθώς το πρώτο 15νθήμερο του Ιανουαρίου, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παίξουν όχι μόνο με την «Ένωση» στις 3 Ιανουαρίου, αλλά έχουν διαδοχικά και τρεις εξόδους σε Τρίπολη, Αγρίνιο και Τούμπα.

Αν και είναι νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε σχετικά με την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς ενόψει ΑΕΚ, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τί θα συμβεί στον Ρέντη, η αλήθεια είναι ότι με τα έως τώρα δεδομένα, ο Βαλμπουενά δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αλλά θα αποτελέσει μία λύση πολυτελείας που θα έρθει από τον πάγκο.

Δεν το έχει ξανακάνει άλλωστε ο Μαρτίνς στο παρελθόν, να βάζει βασικό κατευθείαν (και δη σε ντέρμπι) έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής. Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι θα τον έχει στη διάθεσή του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα