Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Ρέμπτσιουκ

Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ και αναμένονται εξελίξεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο (26-27/12).

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες στο θέμα του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ που είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε ξεχωρίσει εξ αρχής, θεωρούσε ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να πάρει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό και η διοίκηση τις τελευταίες μέρες έχει εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει και το ΦΩΣ της Παρασκευής (25/12), ο Μολδαβός έχει πει το "ναι" στους Πειραιώτες και αυτό που απομένει είναι να τα βρει ο Ολυμπιακός με την Πασος Φερέιρα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πιέζουν την Πασος να δεχτεί την προσφορά τους που αφορά το 50% των δικαιωμάτων του. Κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή.

Το άλλο 50% θα το διαπραγματευτεί με την Πόρτο, είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι εφόσον ο Ολυμπιακός τα βρει σε πρώτη φάση με την Πασος Φερέιρα, κάτι το οποίο είναι πολύ κοντά στο να συμβεί. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, είναι πιο πιθανό να γίνει η μεταγραφή από το να "ναυαγήσει".

Ουσιαστικά η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία. Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις, με τον Μολδαβό αριστερό μπακ να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα