Έχει χάσει τη θέση του ο Τσούμιτς στην Χιχόν

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Νίκολα Τσούμιτς που παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Αλλιώς τα περίμενε ο Νίκολα Τσούμιτς στη Σπόρτινγκ Χιχόν και αλλιώς τα βρήκε. Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι η Segunda Division δεν είναι μία εύκολη κατηγορία. Θυμίζει στον βαθμό δυσκολίας την Championship της Αγγλίας. Η Β’ Ισπανίας είναι μία κατηγορία που η σκοπιμότητα παίζει σημαντικό ρόλο σε όλες τις ομάδες.

Κατά συνέπεια, ποδοσφαιριστές που είναι ντελικάτοι, που έχουν μία έφεση στις θεαματικές ενέργειες, δεν διακρίνονται τόσο πολύ. Αυτό συμβαίνει στο πρώτο μισό της σεζόν με τον Νίκολα Τσούμιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού πήγε στην Χιχόν για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ενώ λοιπόν στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν μία από τις βασικές μονάδες, στη συνέχεια κάπου χάθηκε στην πορεία.

Άρχισε να παίζει δηλαδή ελάχιστα λεπτά ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, σε κάποια ματς μπήκε στις καθυστερήσεις, ενώ σε άλλα έμεινε στον πάγκο ή... κάηκε στο ζέσταμα.

Το γεγονός φυσικά ότι έχει 14 συμμετοχές και σε μόνο 7 ματς πήρε φανέλα βασικού, ενώ στα υπόλοιπα 7 έμπαινε από το 70’ ή από το 80’ και μετά, δεν σημαίνει ότι ο δανεισμός του Τσούμιτς δεν έχει βγει στο 100%.

Αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει χάσει τη θέση του, αφού η τελευταία φορά που έπαιξε βασικός στο πρωτάθλημα ήταν στις 29 Οκτωβρίου, αλλά μέσα από τέτοιες δοκιμασίες «φτιάχνει» χαρακτήρα ο Σέρβος εξτρέμ και μαθαίνει να ζει σε συνθήκες υψηλού ανταγωνισμού.

Όπως και να ‘χει, σίγουρα δεν έχει προσαρμοστεί στο 100% στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας, καθώς άλλη ταχύτητα είναι το σερβικό σε σχέση με τη Segunda Division.

Να θυμίσουμε ότι ο δανεισμός του Τσούμιτς στην Χιχόν είναι έως το καλοκαίρι και τον Ιούνιο στην προετοιμασία ο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τον «τσεκάρει», κάτι πυο δεν συνέβη το περασμένο καλοκαίρι λόγω της ιδιαιτερότητας με τον κορονοϊό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα